برگزاری جلسه هم اندیشی و راه اندازی شبکه تحت فشار لاسبید
مدیر بهره برداری از شبکه های آبیاری مارون از برگزاری جلسه هم اندیشی و راه اندازی شبکه تحت فشار لاسبید با مدیرعامل و هیات مدیره شرکت تعاونی مهر امیدگران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت بهره برداری مارون، " عبداله طاهری " گفت : این جلسه با هدف برنامهریزی و همکاری شرکت بهرهبرداری از سد ، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون و شرکت تعاونی مهر امیدگران لاسبید برای شروع بهرهبرداری و تحویل آب به کشاورزان طرح شبکه آبیاری لاسبید برگزار گردید.
وی افزود : باتوجه به تاخیر زمانی بهره برداری از ایستگاه پمپاژ و خطوط انتقال آب به شبکه فرعی طرح آبیاری شبکه لاسبید جلسه ای با حضور نمایندگان واحد بهره برداری شرکت بهره برداری مارون ، مدیرعامل و هیات مدیره شرکت مهر امیدگران لاسبید ، برگزار و پس از تبادل نظر و طرح مباحث مقرر گردید باتوجه به اعلام همکاری مستمر شرکت تعاونی مهر امیدگران لاسبید و بمنظور راه اندازی و در نهایت آبرسانی به اراضی کشاورزی و باتوجه به پیشنهادات ارائه شده ، اقداماتی با پیگیری و برنامه ریزی مدون و همکاری متقابل شرکت بهره برداری مارون و شرکت تعاونی مذکور صورت پذیرد.
دیدگاه دیگران (بدون دیدگاه)...
یک نظر بنویسید