سارقان تاسیسات شبکه های آبیاری مارون به دام افتاد
رئیس اداره حریم بانی شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون از شناسایی دو سارق تاسیسات شبکه آبیاری جایزان با همکاری نیروهای امنیتی و انتظامی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت بهره برداری مارون، " میثم پوراسماعیل " گفت : با تلاش و گشت زنی های مکرر و شبانه روزی پرسنل حریم بانی در شبکه های تحت پوشش آبیاری مارون و با همکاری واحد بهره برداری جایزان و حضور به موقع نیروهای امنیتی و انتظامی پاسگاه جایزان، دو سارق در حال سرقت آشغالگیر سیفون ، نرده حفاظ پل و درآپ شبکه های جایزان ( روستای جولکی و ده صفر ) دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شد.
وی با اشاره به عدم وقفه در آبرسانی به مزارع تاکید کرد: اگرچه اقدام سارقان هزینه های تعمیر و بازسازی را به شرکت تحمیل می کند ولی با حضور به موقع گشت های شبانه روزی و نیز رفع نقص دریچه های آبیاری در کمترین زمان ممکن، تاکنون مشکل خاصی در تامین و انتقال آب مزارع کشاورزی تحت پوشش شبکه بوجود نیامده است.
دیدگاه دیگران (بدون دیدگاه)...
یک نظر بنویسید